Projectes de disseny

 Nom: Cònica, Grup: 2n BAT C, Tènica: llapis i colors
 Nom: Taula fusta, Grup: 2n BAT C, Tècnica: llapis, Data: 26-2-13
 Nom: Cònica, Grup: 2n BAT C, Tècnica: llapis i colors
Nom: Casa dissenyador, Grup:2n BAT C, Tècnica: llapis i rotulador
 Nom: Disseny d'un estand, Grup:2n BAT C, Tècnica:llapis i rotulador
Nom: expremedor, Grup: 2n BAT C, Tècnica: llapis, Breu explicació: Havia de dissenyar un colador perque al exprimir taronges els pinyols no caiguessin al got

Nom: Làmina expositor, Grup: 2n BAT C, Tècnica: llapis i colors, Breu explicació: En aquesta làmina havia de dissenyar un suport per llapissos primer he fet una pluja d'idees i despres la proposta final

Nom: Làmina lapada, Grup: 2n BAT C, Tècnica: llapis i colors, Breu explicació: tenia que dissenyar una lapada amb papir tres pinces i filferro


Nom: Làmina rapport tèxtil, Grup: 2n BAT C, Tècnica: llapis i colors, Breu explicació: Tenia que dissenyar una estampat de roba per nens petits
Nom: Làmina perfum, Grup: 2n BAT C, Tècnica: Llapis, Breu explicació: En aquesta làmina tenia que dibuix la perspectiva planta i perfil d'un perfum.
Nom: Làmina aqua de puig, Grup: 2n BAT C, Tècnica: Llapis i color, Breu explicació: En aquesta làmina tenia que dissenyar la caixa de una mostra de perfum primer he fet la pluja d'idees i despres la proposta final.
Nom: Làmina Loewe, Grup: 2n BAT C, Tècnica: Llapis i colors, Breu explicació: En aquesta làmina tenia que dissenyar una capsa per una pastilla de sabó, primer he fet una pluja d'idees i despres la proposta final.
Nom: Packaging, Grup: 2n BAT C, Tècnica: Cartulina, Breu explicació: En aquesta activitat tenim que fer una caixa amb cartulina.

Nom: Làmina rajola, Grup: 2n BAT C, Data: 23-11-12, Tècnica: Rotulador, Breu explicació: Aquesta làmina consistia en dissenyar la rejola d'una piscina. En la primera làmina vaig fer la pluja d'idees a tot color i a la segona làmina la proposta final amb la memoria.

LÀMINA ELS DIES DE LA REPÚBLICA 
Nom: Els dies de la república, Grup: 2n BAT C, Data: 16-11-12, Tècnica: Rotulador, Breu explicació: Aquesta làmina consistia en dissenyar la tapa de un llibre que tingues a veure amb la república
                                                                   LÀMINA FESTIVAL GREC
                                                               
Nom: Làmina Grec, Grup: 2n BAT C, Data: 9-11-12, Tènica: Rotulador, Breu explicació: Aquesta làmina consistia en dissenyar el cartell del festival grec.

LÀMINA SENYAL

Nom: Senyal, Grup: 2n BAT C, Data: 7-11-12, Tècnica: Rotulador, Duració: 1:45h, Breu explicació: En aquesta làmina tenia que dissenyar una senyal que indiques on estaven les escales al segon pis. En la primera làmina la pluja d'idees i en la segona làmina la idea final.

LÀMINA MELMELADANom: Làmina melmelada, Grup: 2n BAT C, Data: 23-10-12, Tècnica: LLapis de colors, Duració: 2h, Breu explicació: La proposta d'aquest treball era dissenyar les etiquetes de tres pots de melmelada - maduixa, taronja i pera. En les etiquetes es tenia que incloure la marca "FRUITAMAX" i la denominació del producte i la capacitat "250g". En la primera làmina es tenia que fer una pluja d'idees a tot color i triar-ne les dos millors. En la segona làmina tenies que dibuixar l'etiqueta escollida i fer-la per cada pot de melmelada corresponent .

                                                                                                 HIE

Nom: IHE, Grup: 2n BAT C, Data: 15-10-12, Tènica: Rotuladors, Duració: 45m, Breu explicació: La proposta d'aquest treball era inventar un logotip per una industria hidraulica. La primera làmina consistia en fer una pluja d'idees i triar-ne les dos millors. En la segona làmina desenvolupen una de les dos idees escollides previament i l'acompanyem amb una petita memoria explicar el procès del treball.

LÀMINA EXPRESSIVA
Nom: Tipografia expressiva, Grup: 2n BAT C, Data: 9-09-12, Tècnica: Llapis de colors, Duració: 1h 45m, Breu explicació: En aquesta làmina tenia que escollir una paraula i adapta al dibuix fent referencia a la paraula escollida.

LÀMINA LUCA PACIOLI
Nom: Luca pacioli, Grup: 2n BAT C, Data: 5-10-12, Tècnica: Llapis, Tipografia, Duració: 1h 15m, Breu explicació: Aquesta làmina consistia en dibuixar lletres a mà alçada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario